Информация за продажбата на билети и абонаментни карти

snimka2

Предварителна продажба на билети за мача с Литекс Б

Считано от днес започва продажбата на билети за мача с Литекс Б. Пропуските могат да бъдат закупени от магазини “Фастмаркет” на ул. “Петко Д. Петков” 3 или ул. “Плиска” 94. Цената е 3 лева, като билетът ще бъде под формата на фискален бон според влезлите в сила нови разпореждания на НАП.

Абонаментните карти се завръщат по-добри от всякога.

Също в магазините на “Фастмаркет” можете да закупите абонаментна карта за целия сезон 2015/2016. Цената ще бъде 45 лева, като освен за посещение на футболни срещи от първенството на “Б” група и Купата на България, картата Ви дава право и на ексклузивни отстъпки в редица търговски обекти. Повече за това можете да научите тук.

Припомняме, че абонаментните карти от миналия сезон са с удължен срок на валидност до края на сезон 2015/2016.

Томболи и награди

След последния мач от сезона, ще има специална томбола с много награди като например оригинални екипи на Дунав и други ценни артикули за всеки един привърженик.

Програма за лоялни фенове

Всички привърженици, които притежават абонаментни карти или посещават редовно футболните срещи Дунав ще могат да регистрират своите карти и билети в нашата база данни за лоялни привърженици. Това ще ни помогне да предложим още по-добри оферти в бъдеще за привържениците, които са с Дунав във всеки момент. Научете повече тук.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv