Няма кой знае какво общо с онзи сезон, това ясно. Трябва да ви е ясно, че докато този треньор е тук с тези играчи, Дунав ще играе за победа всеки мач. Остава ръководството просто да си върши работата както досега и да им плащат навреме, което е факт до този момент. А, че има още много кусури за оправяне е съвсем видимо. Не знам и каква еуфория може да има. Стартирахме отлично, играем добре, но призовавам всички ако щете от суеверие да не изпадаме в някакви неадекватни състояния. Нека отваряме големите усти след 30-и кръг ако има за какво. Пак искам да повторя, както бием, така можем да паднем във всеки един произволен мач както в Русе, така и навън. Групата е много равностойна и няма изявен лидер. Въпрос на време е добрата ни серия да приключи, дано просто стане възможно най-късно. Този кръг беше най-точното доказателство за това. Отбори, които бяха в дъното биха отбори, които бяха в челото, включително и като гост. Не си мислете, че все ще е аху-ихи. Затова и просто подкрепяйте отбора навсякъде - навън, вътре, при победи, при загуби. А не при първите слаби мачове, местните капацитети да ми вадят теории кой какво купувал и продавал и какви ли не простотии, които само могат да серат на метеното и да вкарват допълнително напрежение. Само с максимална мобилизация всеки мач имаме шансове. Ама това какво било 2010-та, 2005-а по Барбуков, Жанита и не знам си какво е толкова тъпа и безпредметна дискусия сега, че няма накъде...