Новини

Людмил Киров: „Ще събираме всяка точка като пчеличките, друго е у дома в Русе“

Русе липсва много на отбора, категорични са всички в треньорския щаб на „драконите“

Помощник-треньорът на Дунав Людмил Киров коментира втората победа на тима в елита. Дунав победи с 1:0 Пирин в мач от третия кръг на шампионата.

„Голяма радост е това за нас, за три мача – седем точки, момчетата са истински герои, това е дори една сензация. Искам да им благодаря от целия треньорски щаб,  както искам да благодаря и на ръководството на Лудогорец за уникалните условия и съдействие, което ни предлагат. Все пак чувството да играем в Русе е съвсем друго, защото сега всеки мач сме гости. Искам специално да благодаря на тези 1000-1500 фена, които всеки път пътуват заедно с нас“, коментира той.

„Пропуските не ги отчитаме като грешки, това е футбол, печели този отбор, който отбележи повече голове. Труден мач, много важни 3 точки за нас. Има много мачове, ще сме като пчеличките, ще събираме точка по точка. Бранимир Костадинов има спукана скула“, допълни той.

В същото време старши-треньорът на отбора Веселин Великов изрази своето задоволство от мача, който изиграха русенци. „Ударихме две греди. Имахме и поне още 7 положения. През цялото време бяхме абсолютни господари на терена. Естествено, че липсва и това, че играем извън Русе. Все пак благодарим за предоставените условия в Разград, както и естествено на всички наши фенове, които ни подкрепят навсякъде, където играе отборът ни“, заяви Великов.