Веселин Великов е новият старши-треньор на „Дунав“

Веселин Великов е новият старши треньор на ФК “Дунав” Русе. Новината бе потвърдена от клубното ръководство за Topnovini.bg.

Великов вече е пристигнал в Русе. Очаква се утре той да сподели на нарочна пресконференция повече подробности за конкретните си ангажименти и цели, които си поставя начело на “драконите”.

Бившият бранител има мачове за младежкия и мъжкия национален отбор на България. Той е играл за “Етър” Велико Търново, ЦСКА, “Марек” Дупница, “Кавала”, “Родопа” Смолян и “Любимец”, откъдето стартира и треньорската му кариера.

Великов е с основна заслуга за влизането на отбора от Южна България в “А” група след 11 последователни победи в “Б” група. Под негово ръководство пълният дебютант в елита победи “Лудогорец”, което доведе до освобождаването на Ивайло Петев, и “Ботев” Пловдив, като в един момент дори бе лидер в класирането. След това обаче той бе освободен от поста.

Стана ясно, че той е имал оферти за помощник-треньор в “А” група, но е решил да заложи на предизвикателството да върне “Дунав” в професионалния футбол.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!