Новини:

• 14 Август, 2015, 03:22

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: От къде мога да си купя шалче или тениска на Дунав?  (Прочетена 377 пъти)

persin

• Нов
  • *
  • Публикации: 9
  • Одобрение: 0
    • Профил
здравеите от каде мога да си купя тениска и шалче с логото на Дунав,ще сам много благодарен ако някои сподели.
« Последна редакция: 03 Август, 2015, 01:47 от vivanov »

RIVER

• Фен
  • Публикации: 6318
  • Одобрение: 24
    • Профил
Има останали тениски в магазина за големи хора, но официалните екипи на отбора май са разпродадени. Може да пуснеш поръчка там.

persin

• Нов
  • *
    • Профил
Има останали тениски в магазина за големи хора, но официалните екипи на отбора май са разпродадени. Може да пуснеш поръчка там.
каде се намира този магазин,адреса какъв е,тениските не се ли продават свободно,разяснете каква поръчка да пускам,размер l дали има,ако може и тел. на магазина,предварително благодаря,и САМО ДУНАВ.

FCDunavRuse1949

• Нов
  • *
  • Публикации: 286
  • Одобрение: 1
    • Профил
ул.Ангел Кънчев 22
ЦЪК

persin

• Нов
  • *
    • Профил
ул.Ангел Кънчев 22
ЦЪК
еее супер благодаря

RIVER

• Фен
    • Профил
Просто си остави размера в магазина. Виж какви тениски има. Официалните екипи са в два варианта - единият е тениската, с която играят Дунав, другата е тениска с яка, пак светло-синя, но с тъмносиня хоризонтална ивица.

persin

• Нов
  • *
    • Профил
Просто си остави размера в магазина. Виж какви тениски има. Официалните екипи са в два варианта - единият е тениската, с която играят Дунав, другата е тениска с яка, пак светло-синя, но с тъмносиня хоризонтална ивица.
а да знаеш дали работи в събота

RIVER

• Фен
    • Профил
Мисля, че да - до около 12-13. Утре ще имам работа до магазина и ще поразпитам по-подробно какво има и какво не.

persin

• Нов
  • *
    • Профил
Мисля, че да - до около 12-13. Утре ще имам работа до магазина и ще поразпитам по-подробно какво има и какво не.
интересува ме тениската без яка има ли размер 50-52 и каква е сената,ще сам ти много благодарен да ми пишеш като провериш

RIVER

• Фен
    • Профил
Ето какви модели имаше. Мисля, че размерите бяха M и L от производителя. Но това за размерите важеше за тениската, която аз си купих - тази с ивицата.
« Последна редакция: 02 Август, 2015, 22:46 от RIVER »

RIVER

• Фен
    • Профил
За твой късмет - днес се доставиха нова порция тениски. Едната с яка (но не като на снимката), другата без. И двете са светлосини. Струват по 35 и 22 лева и ги има във всички размери.

persin

• Нов
  • *
    • Профил
За твой късмет - днес се доставиха нова порция тениски. Едната с яка (но не като на снимката), другата без. И двете са светлосини. Струват по 35 и 22 лева и ги има във всички размери.
ок.тази без яка струва 22 лева така ли,благодаря ти много

RIVER

• Фен
    • Профил
Да, без яката е 22.

persin

• Нов
  • *
    • Профил
Да, без яката е 22.
ок ще мина тези дни

theboynextdoor

• Фен
  • Публикации: 347
  • Одобрение: 3
    • Профил
Може ли някой да пусне снимка с новите тениски с яка?
Не живея в БГ и няма кого да помоля да отиде да ги види.

Facebook Comments