Доколкото знам Булмаркет вече почти нищо не дава, а и общинските субсидии нямат нищо общо с тези, които бяха преди години (не говоря само като суми, а и като дял от това което се дава на баскета и футбола). Баскетболния дунав се оформя като гербаджийски проект, който заедно с новата зала ще цели да трупа дивиденти на гърба на местната управа (не го казвам с лоши чувства, и аз се вълнувам от баскета и залата), а същото мисля, че вече важи и за футбола. От друга страна Валери Андреев не се ползва с подкрепа от ГЕРБ в политически план и волея е загърбен напълно. Що се отнася до спонсорите - няма отбор в България в колективен спорт, който не е общински или не се издържа от едноличен генерален спонсор (тип "Изида" във волейбола или "Литекс" във футбола), т.е. вариант да се намерят няколко средноголеми спонсора не виждам да съществува.
Преди някой да даде пример с Дунав 8806 - вижте каква дял от бюджета на отбора е от общината и тогава казвайте, че напр. Механа "Елит" е спонсор от първостепенно значение за съществуването на клуба.
Не вярвам младите да са мотивирани от жалки истории като тази в края на миналия сезон. По-дборе да се развиват и да се продават навън.