150 деца от 10 училища се надпреварваха за Купа „Драконче“

150 деца от 10 училища се включиха в поредното издание на турнира за Купата на Детски футболен клуб „Драконче“. Надпреварата се проведе на изкуственото игрище на стадион „Дунав“.

Традиционният турнир бе открит от зам.-кмета по устройство на територията инж. Димитър Наков и от народния представител Пламен Нунев. На събитието присъстваха още директорът на общинско предприятие „Спортни имоти“ Веселин Богданов, изпълнителният директор на ФК „Дунав“ Ивайло Петков, родители, спортисти, треньори, спонсори и гости.

Всички те аплодираха бурно включилия се в празника мажоретен състав „Екстрийм“ при Общински младежки дом – Русе с ръководители Вероника Миланова и Петя Бонева.

Щастлив съм на днешния най-български празник да ви поздравя от името на кмета Пламен Стоилов и да ви пожелая да сте бъдещите големи звезди на футболен клуб „Дунав“, заяви зам.-кметът Димитър Наков. „Бъдете усърдни, старайте се, развивайте се и винаги бъдете най-добрите“, допълни той.

В края на турнира всички деца получиха грамоти и медали, а класиралите се отбори за финал и полуфинал са били наградени и с купи. За втора поредна година шампиони станаха „дракончетата“ от училище „Васил Априлов“. На второ място са децата от ОУ „Отец Паисий“, на трето – СУЕЕ „Свети Константин Кирил Философ“, а на четвърто – ОУ „Тома Кърджиев“.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!