„Дунав“ подсили отбраната и преотстъпи халф

ФК „Дунав“ привлече нов футболист, съобщи изпълнителният директор на русенския клуб Ивайло Петков.

Олексий Ларин е роден на 4 юни 1994 г. в Украйна. Играе на поста централен и десен краен защитник.

Той е бил част единствено от местния „Днипро“ Днипропетровск до този момент.

Припомняме, че Ларин се включи в контролите на „драконите“ по време на лагера им в турския средиземноморски курорт Лара. Там те записаха победа и 4 загуби срещу елитни тимове от Украйна, Русия, Румъния и Грузия.

Още тогава треньорското ръководство остана с добри впечатления за играта му.

Не знам много за българското първенство, но все пак познавам по-силните отбори. Знам, че „Дунав“ Русе се е изкачвал всеки сезон през последните години от аматьорите до най-високото ниво и това ме впечатли. Имах възможност вече да се запозная с всички футболисти и треньора. Всички ме приеха много добре, помагаме си. Радвам се, че ще работим заедно“, сподели Ларин.

Той вече подписа договор с русенския клуб до лятото на 2018 г. и отпътува с новите си съотборници за участието им в „Балчик Къп“.

Междувременно Ивайло Петков съобщи, че „Дунав“ преотстъпва до края на този сезон Нуриддин Давронов в „Истиклол“ Душанбе. Капитанът на националния отбор на Таджикистан ще има възможност отново да помогне на бившия си отбор, който е неизменен шампион на своята страна през последните години, в битките за Купата на Азия. Припомняме, че той подписа с „драконите“ договор за 2 години през август. Конкуренцията в средата на терена обаче не му даде възможност за много игрово време до момента.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!