Новини

„Драконите“ с по-голяма подкрепа от феновете в мача с Левски.

От Администрацията на „Драконите“ обявиха, че се забелязва по-голям интерес към мача 1/4 финал за Купата на България с Левски. Спрямо предишните мачове, до момента са закупени по-голям брой билети.

Футболистите се надяват на сериозна подкрепа от трибуните в този толкова важен за отбора двубой. Отбора показа, че може да играе агресивен и атрактивен футбол. Последните мачове бяха създадени много голови ситуации, но за общо съжаление не успяха да бъдат реализирани.

Според информация подадена от отбора на „Левски“, се очаква техният отбор да бъде подкрепен от около 350-400 фена.

Напомняме, че билетите за мача са с цена от 5 лв, като за този мач няма да може да бъдат ползвани никакви отстъпки.

Пропуските могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/. В петък билети ще може да бъдат закупени единствено от касите на Градски стадион Русе, които отварят в 14:00ч, а публиката ще бъде допусната на стадиона след 15:00ч.

Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.