Новини

Дунав Русе – Пирин Благоевград

Днес, 25 септември, от 13,00 ч. стартира продажбата на билети за мача с „Пирин “. На 30.09 отборът на „Дунав“ посреща на Градския стадион в Русе съперника от Благоевград. Срещата е от изключително значение и за двата отбора, които имат огромна нужда от победата. Двубоят е с начален час 20:00 ч. Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени също в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно – централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна.

 

За улеснение на феновете, касите на стадиона ще започнат продажба на пропуски в 17:00 ч. Вратите отварят в 18:00 ч. Билети ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Надяваме се на голяма подкрепа от трибуните за този много важен мач за нашия любим „Дунав“. Нека покажем, че именно в най-трудните моменти сме едно цяло и събота на Градския стадион в Русе атмосферата да бъде запомнена от всички фенове. Да дадем още веднъж нужния положителен заряд на „Драконите“, за да могат да се чустват окрилени и вземат така необходимите три точки.