Юноша на „Дунав“ подписа договор с клуба

18 – годишният Винченцо Ангелов, който миналата година бе част от състава на „Драконите“, състезаващ се в Елитна юношеска група до 19 години, днес подписа първия си професионален договор с русенци. Футболистът е минал през всички гарнитури на ДЮШ към ПФК „Дунав“ и сега вече е част от мъжкия отбор на клуба.

„Винченцо е един от най-всеотдайните и трудещи се футболисти, с които съм работил. Той има всички нужни качества и напълно заслужава това признание“ – каза Изпълнителния директор на клуба Огнян Цветанов, който е бил две години негов треньор в школата на „Драконите“.

„Това е огромен успех и признание за всички, които работят в ДЮШ към ПФК „Дунав“ Русе. Надяваме се, че в най – близко бъдеще ще има все повече юноши на клуба, които ще стават част от мъжкия отбор. Винченцо е един от най – добрите примери за последните две години, в които работя тук, че с много труд, себераздаване и любов към футбола може да се стигне далеч“ – сподели отговорникът за школата на „Драконите“ – Свилен Стефанов.

 

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!