Новини

ФК „Дунав“ Русе с жест към по-възрастните си фенове. От утре стартира продажбата на билети за мача с „Витоша“ Бистрица

От утре стартира продажбата на билети за мача с „Витоша“. На 10.09 отборът на „Дунав“ посреща на Градския стадион в Русе водения от Костадин Ангелов – Лаптопа тим от Бистрица. Двубоят е с начален час 17:30 ч. Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени също в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“.

Касата в МОЛ Русе ще работи и в неделя до 18:00 ч.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе пуска в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно – централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна.

За улеснение на феновете, касите на стадиона ще започнат продажба на пропуски в 14:30 ч. Вратите отварят в 15:30 ч. Билети ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача.