Сериозен интерес към „Дунав“ – ЦСКА-София в Русе

Сериозен интерес към предстоящия мач на „Дунав“ с ЦСКА-София в Русе, регистрират от щаба на „драконите“.

Решение на УЕФА, което остави сигурния втори в класирането червен отбор от столицата извън евротурнирите, дава сериозна възможност на тима, носещ името на голямата европейска река, за място във втория по сила клубен турнир на „Стария континент“. Дунавци са на четвъртото място и за да го запазят има нужда от една точка или пък от загуба на прекия конкурент – „Локомотив“ Пловдив при гостуването му на шампиона „Лудогорец“ в Разград.

След тези мачове БФС ще внесе яснота за разпределението на квотите и провеждането на баража за последното място в евротурнирите.

Срещата от последния кръг на т.нар. шампионски плейоф в Първа лига между „Дунав“ и ЦСКА-София ще се играе по програма от 20 ч. на днешния 31 май на Градския стадион в Русе.

Главен рефер ще е Георги Кънчев Димитров, а негови помощници – Диян Христов Вълков и Георги Петров Георгиев, допълнителни асистент-съдии – Ангел Детелинов Баялцалиев и Вихрен Веселинов Манев. 4-ти съдия е Андрей Венков Николов, а съдийски наблюдател – Радан Василев Мирянов.

Продажбата на билетите за двубоя, които са с цена 10 лв., стартира на 24 май на 6 места в Русе. До 14 ч. днес те могат да бъдат намерени в магазин “SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3. След 16 ч. отварят касите на Градския стадион.

Вратите отварят в 18:30 ч. Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните.

От футболния клуб предупреждават отново за сериозните предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи.

На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол. Поради това от клуба отново призовават феновете да се ориентират възможно най-рано към стадиона и да се снабдят с необходимото търпение на влизане в съоръжението.

Билетите са без указани на тях места и изборът е изцяло у зрителите. Единствено секторът под козирката ще е запазен за ВИП-гостите от двата клуба, представителите на БФС и журналистите.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!