Пуснаха в продажба билетите за „Дунав“ – ЦСКА-София в Русе

Билетите за четвъртото и последно за сезон 2016/2017 домакинство на ФК „Дунав“ в Русе в Първа лига вече са в продажба. Припомняме, че „драконите“ посрещат ЦСКА-София в мач от десетия кръг на шампионския плейоф на елита на 31 май, сряда, от 20:00 ч.

Междувременно русенският тим гостува на „Локомотив“. Срещата на 28 май, неделя, от 21:00 ч. в Пловдив е от съществено значение за подреждането между 4 и 6 място, където силите към момента са изравнени.

С ЦСКА-София пък дунавци вече играха 3 пъти през този сезон. В столицата те отстъпиха с 0:3 през есента и 0:2 тази пролет, а веднъж в Разград, където „домакинстваха“ доскоро, победиха с 2:0.

Цената на пропуските за четвъртия мач между двата отбора за сезона е 10 лв.

Те вече могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Освен това билети се продават и в 5 от офисите на „Нетуъркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“.

Предварителната продажба на билети приключва на 30 май, вторник, с края на работното време на съответните обекти. В деня на мача билетите ще се продават на касите на стадиона от ранния следобед.

Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните.

От футболния клуб припомнят отново, че на всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол. Поради това от клуба отново призовават феновете да се ориентират възможно най-рано към стадиона и да се снабдят с необходимото търпение на влизане в съоръжението. Билетите са без указани на тях места и изборът е изцяло у зрителите. Единствено секторът под козирката ще е запазен за ВИП-гостите от двата клуба, представителите на БФС и журналистите.

В 18:00 ч. отварят вратите на стадиона за всички.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!