Новини

Притежателите на сезонни карти със запазени места на Градския стадион в Русе

Важна информация за притежателите на сезонни карти разпространи ръководството на ФК „Дунав“.

Те ще имат запазени места в горната част на сектора от южната страна на централната трибуна с козирката. (Вижте снимката).

Както вече съобщихме, картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България.

Те са с цена 100 лв. и са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.

В обръщение са и ВИП карти за централния сектор под козирката с цена 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца.

До останалната част от трибуните момичетата и момчетата до 12 г. отново ще имат безплатен достъп.

За сметка на това всички карти и билети ще имат специална защита. Пластиките ще се продават поименно. Въвежда се и система, с която да се чекира всяка карта и билет при влизане на стадиона.

Във връзка с първото домакинство на „Дунав“ за сезон 2017/ 2018 – срещу „Берое“ Стара Загора тази вечер от 20:30 ч. на Градския стадион в Русе, от футболния клуб предупреждават отново, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

В 18 ч. се подновява продажбата на билети на касите на стадиона. Те са с цена 8 лв.

Вратите отварят в 18:30 ч. Част от агитката на „Дунав“ се очаква да е там по-рано, за да подготви хореографията си за срещата.