Младите дунавци се огънаха срещу опитния „Черноморец“ в Русе

Футболистите на „Дунав“ повеждаха на два пъти, но накрая отстъпиха на „Черноморец“ Бургас с 2:3 в мач 11-ия кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 г. Двубоят се игра на клубния стадион на „драконите“ в русенския квартал „Здравец“.

Русенският състав започна много активно и с голямо желание за победа срещу опитния тим на „Черноморец“. Така логично Джем Мюмюн откри за домакините още в началото на мача. Гостите обаче бързо се съвзеха и изравниха чрез Радостин Неделчев. Мартин Филипов даде отново аванс за младите „дракони“, но преди почивката бургаският тим отново възстанови равенството, след като Живко Жеков отбеляза от дузпа.
След почивката играта се поизравни и действията бяха предимно в средата на терена. Желанието за победа обаче не липсваше и у двата отбора. Това доведе и до някои по-сериозни сблъсъци в борбата за топката, при които не липсваха картони. При подобна ситуация Кирил Тюлев от състава на „Черноморец“ заслужи втори жълт и респективно червен картон. Дунавци обаче не успяха да се възползват от численото си предимство.

Вместо това подцениха центриране пред своята врата малко преди края и оставеният непокрит Живко Жеков отбеляза със задна ножица от границата на малкото наказателно поле за 2:3.
„Дунав“ Русе: Джем Ибрахим, Марио Тодоров, Димитър Димитров, Кристиян Карагеоргиев, Мартин Трашлиев, Делян Алексиев, Мартин Филипов (Кристофър Крикорян), Васил Дженков, Стефан Митев, Сонер Хюсеин, Джем Мюмюн (Георги Атанасов)

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!