Дунав – Левски в 16:30ч, вместо в 17:30. Предварителната продажба на билети стартира от утре.

След равенството 2:2 с Локомотив Пловдив, Дунав посреща колебливия Левски София в мач от 1/4 финал за Купата на България на Градския стадион в Русе от 16:30ч на 15 декември /петък/. Началния час на срещата бе променен от БФС по желание на двата клуба.

„Драконите“ пускат билети за предварителна продажба от утре /12 декември/. Билетите ще бъдат с цена от 5 лв, като за този мач няма да може да бъдат ползвани никакви отстъпки.

Пропуските ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/. В петък билети ще може да бъдат закупени единствено от касите на Градски стадион Русе, които отварят в 14:00ч, а публиката ще бъде допусната на стадиона след 15:00ч.

Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!