Децата на „Дунав“ жънат успехи

Три набора от школата на „Драконите“ взеха участие на силни турнири в България и Румъния през изминалия уикенд.

Набор 2008, водени от Мартин Цирков, спечелиха изключително силния турнир в Приморско. С общо 7 победи, включително на полуфинала над Славия с 3:1 и на финала над ЦСКА с 2:0, малките „дунавчета“ завоюваха заслужено купата. Освен първото място, много от индивуалните награди на турнира също бяха обрани от футболистите на „Дунав“.

Децата, родени 2009 година и водени от Вихрен Узунов, се представиха много добре на силен международен турнир в Румъния. В своята група записаха 3 победи над Стяуа Букурещ, Елит Спорт Падова и Интер Галакси. На 1/4 финала, за съжаление, отстъпиха от румънския Примавера с 1:0 след спорен гол. В битката за 5-тото място, малките „дракончета“ победиха Джуниорул с 1:0.

Малките „дракони“ от школата на „Дунав“, родени 2010 година с треньор Йордан Стоянов, също се представиха отлично на силния турнир в Несебър. След три категорични победи в своята група, децата стигнаха до полуфинал, където биха отбора на Ямбол с 3:0. На финала, след много интригуващ двубой, „дунавчетата“ отстъпиха на „Делфини“ Варна след 1:1 в редовното време и 5:6 след изпълнение на дузпи.

 

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!