Детска еуфория покрай „Дунав“

Треньорът Веселин Великов и трима от най-важните футболисти на „Дунав“ – капитанът Диян Димов, вратарят Станислав Антонов и бранителят Михаил Милчев гостуваха на ОУ „Иван Вазов“ в Русе днес.

Инициативата бе на директорът на учебното заведение Теодора Йорданова и се превърна в истински празник за десетки деца и техните родители.

Дунав“ Русе е класен отбор и го доказва непрекъснато. Треньорът и футболистите са пример как с много труд и усилия може да се постигне много и в момента са емблема на града ни. Разговарях с Веселин Великов и решихме да осъществим това гостуване в училището. Виждате, че сме били прави. Интересът е много сериозен. Детската любов и най-честна и искрена и техните емоции и усмивки са достатъчна оценка затова“, сподели Йорданова.

Най-нетърпеливите момичета и момчета посрещнаха „драконите“ още пред училището, а в двора и салона на учебното заведение емоциите надделяха и децата обсадиха Великов, Димов, Антонов и Милчев.

Те от своя страна не пропуснаха да обърнат внимание на всеки малчуган. Отговориха на въпросите на най-любопитните и дори поритаха с някои от тях. Не липсваха селфита, както и автографи върху тефтери, снимки, плакати, тениски и дори върху футболните обувки на някои от малките ученици-футболисти в ОУ „Иван Вазов“.

Само можем да се радваме от една такава среща. Това внимание е чест и отговорност за всеки от нас. Донесохме много усмивки на децата, а това е най-важното“, коментираха футболистите, които заедно с треньора подариха на училището топки и фланелка с автографи.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!