В. Великов: Направихме подвиг в Поморие

DSC09963-1000x750

“Доволен съм от всички наши футболисти. Те сътвориха истински подвиг, след като почти цяло второ полувреме бяхме с 10 играчи и при това съдийство победихме в Поморие”.

Това заяви старши треньорът на “Дунав” Веселин Великов след мача на своя тим на 20 км от Бургас край морския бряг, в който “драконите” победиха временния лидер в “Б” група с 2:1 и заеха първото място в класирането.

“Много благодаря на всички футболисти. Изпълниха всички указания. Доказахме, че “Дунав” няма да се даде без бой”, каза още Великов.

Ивайло Раденцов и Юлиан Ненов, които напуснаха контузени двубоя в Поморие се очаква да минат допълнителни прегледи. Все пак Великов изрази надежда, че ще може да разчита на тях още за следващия мач на отбора.
На 29 август, събота, от 18 ч. дунавци посрещат тима на “Ботев” Гълъбово на Градския стадион в Русе, като предварителната продажба на билетите започва от понеделник в магазините “Фаст маркет” на ул. “Петко Д. Петков” 3 и “Плиска” 94 и в магазин “Big Boys” на ул. “Ангел Кънчев” 23.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv