Новини

Билетите за ДУНАВ – ЕТЪР са в продажба

Днес, 16 Май, стартира продажбата на билети за последния домакински мач на любимия „Дунав“ за сезона срещу Етър. Двубоят е в понеделник, 21 Май, на „Градския“ стадион в Русе с начален час 20,30 ч. Срещата-реванш ще е решаваща за оставането на „Драконите“ в „А“ група. Напомняме, че първият мач от плейофите за спасяване е във Велико Търново на 17 Май, четвъртък, от 20.00 часа.

Билетите са с цена 4 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 10 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите на стадиона започват продажбата на пропуски в 18,30 ч., а вратите отварят в 19,30 ч. Билетите за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача.

Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.