Информация за продажбата на билети и абонаментни карти

Предварителна продажба на билети за мача с Литекс Б

Считано от днес започва продажбата на билети за мача с Литекс Б. Пропуските могат да бъдат закупени от магазини „Фастмаркет“ на ул. „Петко Д. Петков“ 3 или ул. „Плиска“ 94. Цената е 3 лева, като билетът ще бъде под формата на фискален бон според влезлите в сила нови разпореждания на НАП.

Абонаментните карти се завръщат по-добри от всякога.

Също в магазините на „Фастмаркет“ можете да закупите абонаментна карта за целия сезон 2015/2016. Цената ще бъде 45 лева, като освен за посещение на футболни срещи от първенството на „Б“ група и Купата на България, картата Ви дава право и на ексклузивни отстъпки в редица търговски обекти. Повече за това можете да научите тук.

Припомняме, че абонаментните карти от миналия сезон са с удължен срок на валидност до края на сезон 2015/2016.

Томболи и награди

След последния мач от сезона, ще има специална томбола с много награди като например оригинални екипи на Дунав и други ценни артикули за всеки един привърженик.

Програма за лоялни фенове

Всички привърженици, които притежават абонаментни карти или посещават редовно футболните срещи Дунав ще могат да регистрират своите карти и билети в нашата база данни за лоялни привърженици. Това ще ни помогне да предложим още по-добри оферти в бъдеще за привържениците, които са с Дунав във всеки момент. Научете повече тук.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!