Новини

„Дунав“ с последен мач за 2016 г.

Последен официален мач за календарната 2016 г. предстои да изиграе отборът на „Дунав“.

Драконите“ отпътуваха за София по-рано днес и дори от 14:30 ч. вече тренират в комплекса „Царско село“. В същия час на следващия ден, 16 декември, русенският отбор излиза срещу ЦСКА-София на стадион „Българска армия“ в столицата в двубой от 19-ия кръг на Първа лига.

Главен рефер ще е Ангел Любенов Ангелов с асистенти Георги Спасов Славов и Андрей Венков Николов. Допълнителни асистент-съдии са Петър Стефанов Доровски и Румен Красимиров Христов. Четвърти съдия е Пламен Хинков Хинков. Съдийски наблюдател – Валери Николов Цветков.

Треньорският щаб ще може да разчита на почти всички свои футболисти. Единствен отсъстващ ще е трайно контузеният Искандар Джалилов, който счупи костица на единия крак в мача с „Пирин“ в Благоевград (1:4) и ще може да се завърне в игра една през 2017 година.

Отиваме да играем футбол. Надявам се да сме на нивото от всички ни досегашни мачове с изключение на този с „Пирин“ в Благоевград (1:4) и първото полувреме с „Черно море“ в Каварна (0:1). Играем си нашата игра и каквото се получи“, сподели треньорът Веселин Великов.