ФК „Дунав“ помага на абитуриенти в неравностойно положение

ФК „Дунав“ се включи в поредна благородна инициатива. Ръководството и футболистите вече са закупили куверти за благотворителната вечер в подкрепа на 19 абитуриенти в неравностойно положение. Инициативата е на народния представител от 19-и МИР – Русе и организационен секретар на Жени ГЕРБ в България Светлана Ангелова.

Благотворителната вечер ще се състои на 5 май от 18.30 часа в Гранд хотел „Рига“. Събитието под мотото „Подай ръка, подари празник“ е посветено на набиране на средства, които ще се предоставят на завършващи 12 клас тази година, които нямат възможност да организират сами абитуриентския си бал. Повечето от тях ще получат безвъзмездно своята първа бална рокля или костюм. В модно ревю фирми от Русе и страната ще представят най – новите тенденции за сезон пролет – лято.

Това е поредната благородна инициатива, в която се включва ФК „Дунав“, след като преди дни част от играчите и треньорът Веселин Великов изненадаха децата от ОУ „Отец Паисий“ с комплект нови футболни топки и им разясниха част от тънкостите в играта в час по физическо възпитание.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!