Фенове на „Дунав“ щурмуват Разград като за последно

Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ със „Славия“ София. Двата отбора излизат един срещу друг в среща от 26-ия последен за редовния сезон кръг на Първа лига на 2 април, неделя, от 17:30 ч. на „Лудогорец Арена“.

Пропуските са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч. и в събота от 10 до 14 ч.
Те ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за останалите сектори със същите цени. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Междувременно фен клуб „Дунав завинаги“ отново организира транспорт за поредното „домакинство“ в Разград. С оглед напредналите дейности, свързани с положената вече тревна настилка на Градския стадион в Русе и издигането на стълбовете за осветление, надеждите са, че това ще е последния път, в който „драконите“ ще приемат друг отбор в Разград.

„С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фен клуб „Дунав завинаги“ за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. „Дунав“ може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент, като се запишете за пътуването в агенция за недвижими имоти „Стефани“ или магазин „Големи дрехи за големи хора“ на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе. Цената е 5 лв. В неделя, в 15:30 ч. от Градския стадион потегляме към познатата „арена“, съобщават феновете.

admin

admin

Коментирай

Последвайте ни!

Абонирайте се!

Абонирайте се, за да получавате последните новости около футболен клуб Дунав!
Имате възможност да се отпишете по всяко време.

Свържете се с нас!