Новини

Пуснаха билетите за „Дунав“ – „Лудогорец“ в Русе

Билетите за второто домакинство на ФК „Дунав“ в Русе за сезон 2016/ 2017 в Първа лига вече са в продажба. Припомняме, че „драконите“ посрещат шампионите от „Лудогорец“ в мач от шестия кръг на шампионския плейоф на елита на 12 май, петък, от 17:30 ч., като прогнозите са за ясно и сухо време.

Двата отбора вече играха 3 пъти в Разград, като дунавци отстъпиха първия път с 3:5, но след това записаха равенство 2:2 и победа с 1:0.

Цената на пропуските за четвъртия дуел между русенския тим и шампионите е 8 лв.

Те вече могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Освен това билети се продават и в 5 от офисите на „Нетуъркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“.

Шатрата на телекомуникационната компания пък отново ще очаква прогнозите на феновете на стадиона за изхода от срещата, като обещава много награди.

Предварителната продажба на билети приключва на 11 май, четвъртък, вечерта. В деня на мача билетите ще се продават от 13 ч. на стадиона. Петте каси там ще работят до 60-ата минута на срещата.

Интересът още в първите минути и часове е сериозен, поради което от ръководството на клуба призовават хората да се снабдят от рано с билети. Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните.

От футболния клуб предупреждават, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол. Поради това от клуба отново призовават феновете да се ориентират възможно най-рано към стадиона и да се снабдят с необходимото търпение на влизане в съоръжението. Билетите са без указани на тях места и изборът е изцяло у зрителите. Единствено секторът под козирката ще е запазен за ВИП-гостите от двата клуба, представителите на БФС и журналистите.

Раздаването на акредитациите на медиите и доуточняването на пропускателния режим за тях ще стават между 15:00 и 15:50 ч. пред централния вход на стадиона, откъм бул. „Цар Освободител“ и ул. „Щип“. От клуба припомнят, че ексклузивните права на пряко предаване от срещите от Първа лига се държат от „Нова броудкастинг груп“ и съответно само каналите на „Диема“ и „Дарик радио“ имат право да излъчват сигнал на живо.

В 15:00 ч. отварят вратите на стадиона за всички. Част от агитката на „Дунав“ се очаква да е там по-рано, за да подготви хореографията си за срещата.