Новини

Младите дунавки мерят сили в 5 турнира

Първи възможности да премерят сили със свои връстнички от други клубове ще имат момичетата от възстановеното женско направление на ФК „Дунав“.

От БФС потвърдиха, че възпитаничките на треньора Огнян Цветанов ще се включат в серия от официални турнири, които се провеждат под егидата на родната футболна централа.

На 26 септември 12-годишните дунавки участват в надпревара на открито във Велико Търново. Там техни съпернички са местните „Болярки“, както и „Светкавица“ Градежница и „Спартак“ Варна.

На 3 октомври също в старопрестолния град 15-годишните русенки ще мерят сили с местните „Болярки“ и „Етър“, ФК „Габрово“, „Севлиево Лейдис“ и „Спартак“ Варна.

На 18 октомври във Велико Търново ще се повтори турнирът при 12-годишните с „Дунав“ Русе, „Болярките“, „Светкавица“ Градежница и „Спартак“ Варна.

На 31 октомври в Севлиево има надпревара за 15-годишните, в която момичетата на Огнян Цветанов срещат „Болярки“ и „Етър“ от Велико Търново, ФК „Габрово“, „Севлиево Лейдис“ и „Спартак“ Варна.

На 22 ноември 12-годишните дунавки ще се включат в турнир в зала в старата столица. Техни съпернички ще са „Болярки“, „Светкавица“ Градежница и „Спартак“ Варна.