Новини

Людмил Киров: „Конкуренцията е сериозна“

Треньорът на ФК „Дунав“ Русе Людмил Киров говори днес пред медиите преди срещата между „Драконите“ и отбора на “Етър“ в неделя. Небесносините гостуват въе Велико Търново в много важен двубой и за двата тима.

„Първо искам да благодаря на Ръководството и президента на клуба, че успяха да осигурят всички трансферни цели, които исках да пристигнат в Русе. Готвим се много сериозно за срещата срещу Етър. Излизаме с нужния респект към отбора от старата столица. Мачът ще е труден и за двата тима. Обещал съм на феновете на клуба различен облик на отбора. Виждам в сегашните играчи воля и глад за успехи, нещо което липсваше миналата година“, започна изказването си наставникът на „Дунав“.

„Разполагаме с 20 футболиста. На всеки пост имаме по двама играчи, така че конкуренцията стана сериозна и виждам, че това се отразява позитивно на самите футболисти“. Новите имена в отбора са Благой Макенджиев, Александър Исаевски, Диян Димов, Драгош Фиртулеску, Емин Ахмед, Илия Мунин, Мартин Станкев, Самуел Инкоом и Свилен Щерев“, добави специалистът.

„Към момента контузен е трайно Илия Мунин, а за Георги Динков ще се решава в събота, когато ще бъде и определена групата за мача“, каза още Киров.