Новини

Започна продажба на билети за мача със „Струмска слава“

Днес, 23 октомври, стартира продажбата на билети за двубоя от 1/8 финала за Купата на България срещу „Струмска слава“ Радомир. Срещата ще се играе на 24 октомври на Градски стадион Русе с начален час 18:00. Билетите ще са с цена от 5 лв. Те ще се продават само днес в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/, както и в 4 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. В офисът на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/ няма да се продават билети за следващите три домакински двубоя поради технически причини.

Касите на стадиона започват продажбата на билети утре в 15:00 ч. а вратите отварят в 16:00 ч. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 3 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.