Новини

„Дунав“ преследва добър резултат срещу „Левски“ в София

Надявам се да постигнем добър резултат срещу „Левски“.

Това заяви треньорът Веселин Великов преди срещата на „Дунав“ със столичния тим. Двата отбора излизат един срещу друг в мач от петия кръг на Първа лига на 13 август, неделя, от 21:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

Главен рефер на двубоя ще е Волен Валентинов Чинков, с помощници Веселин Мишев Добриянов и Николай Георгиев Георгиев. Допълнителни асистент-съдии ще са Мартин Емилов Стоименов и Радослав Петров Гидженов. 4-ти съдия ще е Младен Маринчев Маринов, а съдийски наблюдател Йордан Веселинов Гулев.

През миналия сезон направихме много добър мач с „Левски“ през пролетта. Надявам се да повторим това и да се върнем с добър резултат в Русе“, коментира още Великов.

Той няма да може да разчита за тази среща единствено на Мартин Луков, чиито скъсани кръстни връзки на коляното на десния крак бяха оперирани през април.

Отборът е в София от събота и тренира на комплекса Царско село преди двубоя с „Левски“. Сред футболистите има настроение и нагласа да се докажат отново, че не случайно заслужиха място в четворката в елита през миналия сезон.