Новини

Дунав посреща Левски в сряда от 17:30ч. Билетите вече са в продажба.

След победата с 0:2 над Етър във Велико Търново, „драконите“ посрещат колебливият Левски на Градския стадион в Русе на 29.11 от 17:30ч. Билетите за мача вече са пуснати в продажба, тяхната цена е 10 лв.

Пропуските могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 4 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“, до вторник 28.11 вечерта. В сряда билети ще може да бъдат закупени единствено от касите на Градски стадион Русе, които отварят в 15:00ч, а публиката ще бъде допусната на стадиона след 16:00ч.

Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 6 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 25 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.