Новини

В „Дунав“ съжаляват за изпуснатата победа в Бургас

„Изпуснахме 2 точки в Бургас. Заслужавахме победата, но този път липсваше и малко късмет“.

Това заяви след края на последния мач от третия кръг на „Б“ група „Нефтохимик“ – „Дунав“ старши треньорът на „драконите“ Веселин Великов. Както вече съобщихме, срещата завърши 1:1, като домакините успяха да изравнят едва в последната минута.

„Смятам, че ако не бе изгонен Николай Колев, отборът на „Нефтохимик“ нямаше как да ни вкара гол. Първият му жълт картон бе пресилен, а колкото до ситуацията с втория – имаше сходни ситуации с нарушения на играчи на домакините, при които им бе спестен картон. Все пак и ние трябва да съжаляваме за пропуските, които направихме пред вратата на съперника. Във футбола е така – не винаги побеждава по-добрият“, каза още дунавският наставник.

След двубоя в Бургас двама от основните играчи на „Дунав“ се оплакват от травми. Предстои Мирослав Будинов и Атанас Атанасов да бъдат прегледани от специалист, като Великов изрази надежда, че ще са на разположение за предстоящото домакинство срещу „Созопол“. м“Драконите“ посрещат един от двата отбора с пълен актив до момента на 15 август от 18 ч. на Градския стадион в Русе.

„Предварителната продажба на билети вече е в ход. Пропуските са достъпни в магазините „Фаст маркет“ на „Петко Д.Петков“ 3 и „Плиска“ 94. Призоваваме нашите фенове да се възползват от това, за да не се повтаря ситуацията с опашките на касите в последния момент преди началото на мача срещу „Литекс 2“, заяви административният директор на клуба Огнян Цветанов.