Новини

Билетите за мача срещу Септември с цена 4 лв.

Днес, 11 Април, стартира продажбата на пропуски за двубоя срещу Септември. Домакинският мач на „Дунав“ е в неделя, 15 Април, на Градския стадион в Русе с начален час 17,30 ч. Ръководството на „Драконите“ реши да намали цената на билетите за предстоящата среща, поради факта че футболистите се нуждаят от подкрепата на своите най – верни запалянковци. Надяваме се, че повече хора ще подкрепят отбора в този важен двубой.

Билетите са с цена 4 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 10 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 15,30 ч. а вратите отварят в 16,30 ч. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.