Новини

Билетите за двубоя срещу Етър са в продажба

Днес, 20 Април, стартира продажбата на пропуски за местното дерби срещу Етър. Домакинският мач на „Дунав“ е в неделя, 22 Април, на Градския стадион в Русе с начален час 20,00 ч. Надяваме се, че повече хора ще дойдат на стадиона, за да подкрепят отбора в този изключително важен двубой.

Билетите са с цена 4 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 10 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите на стадиона започват продажбата на пропуски в 18,00 ч., а вратите отварят в 19,00 ч. Билетите за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.